Stryktipsförslag vecka 50 med fyra säkra

Veckans stryktipskupong bjuder på flera topplag då Manchester City, Tottenham, Arsenal och Chelsea finns med på kupongen. Vi kommer tippa R-9-0-222 och ta ut 4 säkra matcher. Många ovissa matcher på kupongen gör att det är bra att ha många helgarderingar till förfogande. Sätter vi våra 4 säkra matcher så är det minst 11 rätt på stryktipset då systemet erbjuder 11 rättsgaranti.

Är Premier League avgjort?

Ja vi ställer oss frågan efter Manchester Citys bortavinst på Old Trafford senast. Vinsten innebär att laget har 11 poäng ner till Manchester United på en andra plats. Så ser läget ut just nu när vi skriver om det här stryktipsförslaget. Det kan komma att ändra sig då lagen spelar ikväll. Vi ser inte riktigt hur Manchester City ska kunna tappa detta då ingenting tyder på att man kommer tappa formen i dagsläget. 14 raka segrar och en i princip skadefri trupp att tillgå. Dessutom har man avverkat de främsta konkurrenterna Manchester United och Chelsea på bortaplan. Ska de jagande lagen minska avståndet till City så krävs det att man höjer sig och vinner kontinuerligt. Samtidigt behöver City tappa några på förhand enkla poäng. Det som kan hända är att man får skador på nyckelspelare som Silva och De Bruyne men i det läget har man ändå världsklasspelare att byta in om så skulle bli fallet. City har en fin balans i laget där man väljer att pressa sina motståndare högt. Den höga pressen är genomgående där även backlinjen flyttar upp högt och ger understöd. Vi ser inte hur City ska kunna tappa den här ledningen på något sätt så för oss är ligan redan avgjord nu, vilket är tråkigt men sant. (Hoppas vi får äta upp våra ord)

Veckans 4 säkra matcher på Stryktipset

Den här veckan koncentrerar vi oss på att spika topplagen på hemmaplan. Utöver det ser Watford ut att ha en bra chans mot Huddersfield hemma.

Match 1. Manchester City – Tottenham (1)

Som vi redan skrivit ovan så har Manchester City galen form. 14 raka vinster i Premier League kan bli 15 under Onsdagen i veckan då man har Swansea borta. Tottenham har ryckt upp sig och vunnit sin två senaste matcher men nu är motståndet ett helt annat. Manchester City kommer stärkta efter bortasegern på Old Trafford och kommer avverka Tottenham av bara farten. Säker etta!

Match 2. Arsenal – Newcastle (1)

Arsenal är riktigt starka på Emirates men framförallt är Newcastle helt formlöst just nu där man har 1 poäng på de 7 senaste. Benitez smekmånader i Premier League är över. Laget inledde ligan helt okej men har nu dalat i tabellen och nedflyttningsstrecket kommer allt närmre. Samtidigt har lagen under strecket börjat röra på sig. West Bromwich, Crystal Palace och West Ham har börjat ta poäng och det sätter press på Newcastle. Här kommer man återigen åka hem tomhänta och noll poäng inkasserade. Arsenal vinner enkelt!

Vi passar även på att ta tillfället i akt att sända en tanke till Tioté som spelat för Newcastle. Han blev bara 31 år och avled i somras i Peking efter ett befarat hjärtstillestånd på träning. Spelaren från Elfenbenskusten var jagad av flera storklubbar när han var som bäst. Just mot Arsenal kvitterade han till 4-4 på Volley efter att Newcastle legat under med 4-0. Se hans Volley här som väcker fina minnen från fotbollsplanen!

 

Match 4. Chelsea – Southampton (1)

Chelsea studsade tillbaka efter förlusten mot West Ham i derbyt och bortaslog Huddersfield med 1-3 i Tisdags. Ska man försöka ta in på City och krympa avståndet så får man definitivt inte tappa poäng i den här typen av matcher. Morata väntas vara tillbaka i matchtruppen efter att ha saknats i tisdags. Southampton som spelar fin och bra fotboll kan säkerligen bjuda upp till kamp men man har haft svårt att vara bra över 90 minuter i bortaspelet. Romeu blir viktig på mitten. Kanske kan man lyckas stänga matchen och få med sig en poäng men vi spikar ettan på Chelsea.

Match 6. Watford – Huddersfield (1)

Vi såg Hudderfield hemma mot Chelsea i tisdags och där hade man mycket kvar att önska. Man var egentligen aldrig nära att störa mästarna. Huddersfield såg uddlösa ut framåt och när man såg matchen så förstår man varför laget inte gjort mål på bortaplan på de 8 senaste bortamatcherna. Watford som haft ett tufft spelschema sista tiden har tappat lite mark i tabellen men ändå gjort det bra. Här är det läge att studsa tillbaka och ta 3 nya friska poäng. Vi spikar ettan!

Så här ser stryktipsförslaget vecka 50 2017 ut i sin helhet:

Kommentarer om stryktipset vecka 50

  • 13 miljoner i jackpot väntar på Lördag. När flera topplag är med på kupongen kan vi förvänta oss fin omsättning även om det är i mitten på månaden.
  • Veckans säkraste match anser vi att Arsenal är hemma mot Newcastle
  • Skrällen tror vi att Nottingham kan stå för borta mot Bristol City
  • Veckans r-system heter R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

Unibet erbjudande

500 % bonus - 500 kr

Hämta Bonus
Betway erbjudande

Gratisspel 1000 SEK

Hämta Bonus
NordicBet erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK + 250 kr riskfritt

Hämta Bonus

Betsafe erbjudande

100 % Bonus - 2000 kr

Hämta Bonus

Betsson erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus

Leovegas erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus
Expekt erbjudande

500 % upp till 500 kr

Hämta Bonus