Stryktipsförslag v06

Förra veckan satt vi våra 4 säkra matcher på stryktipset men det var inga andra matcher som skrällde vilket bäddade för en låg utdelning. Endast 17 kronor på 11 rätt och ingen utdelning på 10 rätt gör att vi den här veckan istället har en massiv jackpot att se fram emot. Hela 12 extra miljoner har bakats in extra i utdelningen. Tanken är att vi den här veckan går emot strömmen rejält. Vi kommer tippa två halvsäkra matcher och även ta ut 2 halvskrällar som säkra matcher på veckans systemspel.

PS! Du vet väl att du kan streama massor av ligafotboll live under lördagen10/2 helt gratis!

Stryktipsförslag vecka 6

Vi kommer tippa ett reducerat system för 222 kronor som innebär att vi ska ta ut 4 säkra matcher och helgardera resten. Systemet heter R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti. 5 Premier League matcher väntar på veckans kupong där vi bland annat har med blivande mästarna Manchester City. Ja det är väl ingen vågad gissning att sticka ut hakan och säga att det blir så. Dock är det lite kittlande att ta med en skräll i form av Leicester på kupongen. Laget är kontringsstarkt och har en av ligans snabbaste spelare i Vardy på topp. Manchester City är så klart stora favoriter i det mötet men vill man åt de riktigt stora pengarna så krävs det en skräll på Leicester. Här följer veckans 4 spikar som vi tagit ut på tipskupongen.

Match 4. Swansea – Burnley (x)

Swansea har ryckt upp sig rejält på slutet vilket tagit laget upp precis ovanför nedflyttningsstrecket på bättre målskillnad. Det är stenhårt i tabellen. Från plats 12 (West Ham) ner till plats 19 (Huddersfield) skiljer det endast 3 poäng. Det innebär att i princip halva Premier League är indraget i bottenstriden där alla lag faktiskt kan åka ur. Normalt sett klarar man sig kvar i Premier League om man tar 38 poäng. Burnley har 36 poäng och med det spel de visat upp hittills så lär det gå vägen. Det är för långt upp till Champions League platserna. Möjligen kan man klara Europa League men det ska ändå mycket till. Vi tror att man är nöjda med 1 poäng här och inte kommer gå för vinst om det är oavgjort. Krysset känns väldigt bra då det är två målsnåla lag som möts.

Match 6. Bolton – Fulham (2)

Det gick bra att tippa på Fulham förra veckan och vi testar igen. Laget har kanonform och går fram som en ångvält i The Championship just nu. Fulham med 4 raka segrar har endast 6 poäng upp till Derby som ligger på en direktplats till Premier League. Bolton slåss för nytt kontrakt men möter här ett formtoppat lag. Sessengnon, Fonte och Piazon är anfallsvapnen framåt som bildar en giftig trio längst upp på topp. Moralen är på topp hos Londonlaget och vi spikar tvåan!

Match 8. Bristol City – Sunderland (1)

Bristol City gör en av sina bättre säsongen på senare år och är med i jakten på Play Off platserna till Premier League. Frågan är vad som händer med Sunderland som har flertalet säsonger bakom sig i Premier League genom åren. Laget ligger just nu nästsist i tabellen och är riktigt illa ute. Ingenting tycks fungera och inte ens på Stadium of Light presterar laget som man borde. Visserligen har man bara 2 poäng upp till säker mark men laget läcker bakåt och mot Bristol City kommer det givetvis bli tufft att stänga igen. Vi spikar ettan!

Match 13. Wolverhampton – Queens Park Rangers (1)

Alltid x i match 13? Nej inte den här gången. Väntar med spänning på Niklas Holmgrens kommentar och veckans grundrad om vad han anser om match 13!? Han brukar ju alltid tro på x i match 13 oavsett vad. Men Wolverhampton känns så otroligt starka för stunden så det blir svårt att ta med krysset i den här matchen. 21 segrar, 5 oavgjorda och 4 förluster är riktigt bra i den tuffa konkurrensen som råder i The Championsship. Att leverera vecka ut och vecka in är inte lätt. Hemma har man inte många plumpar i protokollet och avverkar här QPR utan problem. Säker etta och veckans spik!

tipsförslag vecka 06 2018

Kommentarer om Stryktipset

  • Systemspel R-9-0-222 med 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Wolverhampton är hemma mot Queens Park Rangers
  • Skrällen tror vi att Leicester kan stå för.
  • 12 miljoner väntar i Jackpot då det inte blev någon utdelning på 10 rätt förra veckan
  • Läs även vårt speltips inför lördagens Londonderby Tottenham – Arsenal kl. 13:30.

Holmgren drar grundraden

Äntligen har veckans grundrad släppts av Niklas Holmgren. Kryss i match 13?

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipset hos Comeon

Det är gratis att spela på på Stryktipset hos Comeon

Stryktipset hos ComeOn kallas för "Krysset" är helt gratis och kostar ingenting för dig som spelare. Du tippar Krysset på lördagar och tipskupongen består av 10 stycken matcher. Du vinner på 8, 9 och 10 rätt. Du ska tippa en rad som består av 3 halvgarderingar. De spelare som har flest rätt delar på prispotten på 250.000 kronor. Krysset hos Comeon innehåller alltid Premier League matcher och spelstopp är något vanligare än klassiska Stryktipset hos Svenska Spel. Det kan vara vid 16.00 men också tidigare vid 13.30 om första Premier League matchen spelas då.

Krysset ComeOn

[table id=7 /]