Sverige – Chile på veckans stryktips

av | mar 21, 2018

Ingen direkt rolig stryktipskupong den här veckan med matcher från engelska League One och League Two. Enda matchen som livar upp stryktipset i helgen är Sverige – Chile. Lägg där till att vi inte har någon jackpot att se fram emot. Det kommer garanterat leda till en mindre omsättning men oavsett så ger Stryktipset 10 miljoner om man är ensam med 13 rätt. Såhär ser veckans stryktipsförslag vecka 12 ut med våra 4 säkra matcher.

Match 1. Sverige – Chile (1)

VM närmar sig med stormsteg och det här är sista samlingen innan Janne ska ta ut truppen inför sommarens VM. En smärre bragd att vi tog oss dit med lag som Frankrike, Holland och Bulgarien i gruppen. Dessutom ett kval mot Italien som aldrig missar ett VM! Chile har spelskickliga världsklasspelare i Vidal och Sanchez. Sanchez som kritade på för United vid årsskiftet är lagkamrat med Victor Nilsson Lindelöf. Vi räknar med att många spelare kommer få chansen men förmodligen vill Sverige mönstra en stark startelva och ta tillfället i akt att spela ihop sig inför VM. Matchen kan sluta hur som helst men vi väljer att spika Sverige. Hjärtat och hemmaplan talar för svensk seger! Etta!

Få tillbaka 16 gånger pengarna!

Spela det förhöjda oddset 16,00 på att Sverige vinner över Chile, som välkomsterbjudande hos betfair. Satsar du 50 kr på svensk seger så får du alltså tillbaka 800 kr om spelet det går in.

Spelstopp är kl. 18:00!

Gör så här:

  1. Gå med nu hos betfair här med kampanjkod ZFBMBC
  2. Placera ditt spel till det förhöjda oddset
  3. Få din vinst i form av en bonus

Sverige - Chile odds

 

Match 2. Fleetwood – Northampton (x)

Viktigt möte kring nedflyttningsstrecket. Båda lagen inom 2 poängs marginal där Northampton just nu ligger precis under strecket. Båda lagen har stora problem med målskyttet vilket gör att vi tror på en jämn tillställning. Dessutom är förmodligen båda lagen nöjda med en poäng om det t. ex är oavgjort med kvarten kvar att spela. Det gör att inget av lagen förmodligen kommer gå för seger. Med tanke på svagt målskytte och att man minimerar riskerna att gå framåt så känns krysset bra. Båda lagen har kryssat otroligt mycket i sina senaste matcher. Vi chansspikar krysset!

Match 7. Shrewsbury – AFC Wimbledon (1)

2:a placerade Shrewsbury bör inte ha några problem att avverka 19:e placerade AFC Wimbledon. Shrewsbury som spelar för en direktplats till The Championship kommer göra allt i sin makt för att hålla undan för jagande Wigan som är 4 poäng efter men med 3 matcher mindre spelade. Här slösar man inga poäng och hemmasegern känns given! Veckans säkraste spik. Shrewsbury får tipset!

Match 13. Wycombe – Port Vale (1)

Wycombe jagar en direktplats till League One. Från League Two är det hela 3 lag som flyttas upp direkt och där lagen 4-7 får slåss om den sista uppflyttningsplatsen. Port Vale har i princip ingenting att spela för även om kontraktet rent teoretiskt inte är i hamn än. Det skiljer så pass mycket mellan lagen att det bör bli en klar hemmaseger. Hemmaplan och form avgör! Säker etta!

Såhär ser vårt stryktipsförslag ut i sin helhet

stryktipsförslag

Kommentarer om Stryktipsförslaget

  • Vi tippar ett r-systemet R-9-0-222 (11) som alltså kostar 222 kronor och erbjuder 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste anser vi att Shrewsbury är hemma mot AFC Wimbledon.
  • Skrällen tror vi att Rochdale kan stå för borta mot Scunthorpe
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan
  • Observera att match 4. Oldham – Walsall lottas och att det ligger 12 ettor, 2 kryss och 2 2:or i lotturnan.
  • Sverige – Chile börjar 18.00

Ja då ses vi på Lördag igen, nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK